Uitgeverij Van Oorschot lanceert gratis App

Uitgeverij Van Oorschot biedt een gratis app aan. De app biedt een overzicht van al het nieuws in en rondom de uitgeverij, alsmede een kaart waarop de dichtstbijzijnde boekhandels die het Van Oorschot-fonds aanbieden, te zien zijn. Ook linkt de app door naar de website van het literaire tijdschrift Tirade, zodat de lezer onder andere de blog van Alfred Schaffer op de iPhone kan lezen.

Daarnaast is er het Gedicht van de dag; een elke dag roulerende selectie van gedichten uit het rijke poëziefonds van Uitgeverij Van Oorschot. De app is nu gratis te downloaden via de app store van Apple, iTunes.

Lees ook:Piccolo Picture Book app tijdelijk gratis
Lees ook:iPhone App voor Joost Zwagerman
Lees ook:Eerste Europese Social Media boek
Lees ook:Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app
Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.