Stedengidsserie 100% ook als app verkrijgbaar

In samenwerking met XS2TheWorld brengt uitgeverij mo’media Nederlandstalige applicaties van de 100% stedengidsen op de markt. De apps zijn verkrijgbaar voor de steden Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome in de App store (via iTunes), Android Marketplace en vanaf medio december in de Ovi Store voor € 6,99 per stuk.

De mobiele applicaties zijn geschikt voor een brede reeks smartphones waaronder iPhone, Nokia en alle Android toestellen. De apps zijn opgebouwd volgens hetzelfde unieke 100% concept waarbij toeristische highlights gecombineerd worden met bijzondere adressen. Maar de apps hebben nog meer te bieden! Op de plattegrond vind je wandelingen die je langs alle leuke adressen leiden en die je middels de GPS-functie van je telefoon gemakkelijk kunt volgen. Tevens bevatten de apps ruim tweehonderd gesproken vertalingen, die goed van pas komen als je er in het buitenland even niet meer uitkomt.

Offline
De mobiele applicaties werken offline en dat betekent dat je de stedengids éénmalig download. Om de content te bekijken hoef je niet online te gaan waardoor je geen extra kosten maakt voor het gebruik van internet in het buitenland. Bovendien heb je de content altijd bij de hand ook als er geen internet aanwezig is.

Lees ook:Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app
Lees ook:Boekenblog leest ‘Een jaar offline’ van Bram van Montfoort
Lees ook:Piccolo Picture Book app tijdelijk gratis
Lees ook:Basisgids Werken met de Google Nexus tablet
Lees ook:De geheime adresjes van de Belgische topchefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.