iPad succes uit Nederland: Me the Media

Het boek ‘Me te Media’ van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) is de eerste Nederlandse Apple iPad applicatie. Me the Media is met stip binnengekomen op nummer 5 in de top van Free iPad Software. ‘Me the Media’ is twee jaar geleden uitgebracht en gaat over oude en nieuwe media. Via de iPad-applicatie krijgt het boek een tweede leven en dat past helemaal bij deze tijd.

Mede-auteur Sander Duivestein: “Een boek is nooit meer af. Dankzij nieuwe technologie is het nu mogelijk om nieuw leven te blazen in een reeds bestaand product. Het boek is veranderd in een continu proces. Of zoals CEO John Makinson van Penguin Book onlangs zei: ‘The definition of the book itself seems up for grabs’. Het simpelweg publiceren van een boek volstaat dus niet langer. Meer en meer mensen zijn op zoek naar inspiratie, naar beleving. Dit kun je nu aanbieden middels de iPad. Schrijvers zullen zich in de toekomst moeten richten op multimediale strategieën: een boek een website, een ebook en een video. Steve Jobs zei het onlangs nog. ‘People don’t read books anymore’.”

VINT is onderdeel van Sogeti Nederland en een voorloper op het gebied van sociale webstrategie. Regelmatig organiseert het instituut Social Strategy Talks.

(Persbericht: Sogeti Nederland)

Niet getreurd als je geen iPad hebt (of gaat aanschaffen), je kunt ‘m nog gewoon in boekvorm lezen:

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Steve Jobs biografie iSteve verschijnt voorjaar 2012
Lees ook:iPad: fijne e-reader?
Lees ook:Webshop eBook.nl overgenomen door ePagine
Lees ook:Biografie Steve Jobs verschijnt wereldwijd 24 oktober
Lees ook:Steve Jobs overleden; boeken over mede-oprichter Apple

0 reacties op “iPad succes uit Nederland: Me the Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.