Bekende vaders lezen voor tijdens Het Nationale Voorleesontbijt

Bekende vaders hebben vanochtend – bij de start van de twaalfde editie van De Nationale Voorleesdagen – deelgenomen aan Het Nationale Voorleesontbijt. Op kinderdagverblijven, bibliotheken en scholen door het hele land werd vanmorgen een Voorleesontbijt gehouden. De Nationale Voorleesdagen 2015 vinden plaats van woensdag 21 januari t/m zaterdag 31 januari.

Dit jaar staan vaders daarbij centraal, omdat die doorgaans minder voorlezen dan moeders. Onder meer minister Blok (Wonen en Rijksdienst), staatssecretaris Dekker (OCW) en Van Rijn (Volksgezondheid) gaven daarom vanmorgen het goede voorbeeld, evenals een aantal leden van het Vaders Voor Lezen-elftal: Bastiaan Ragas, Ronald Giphart, Beau van Erven Dorens, Leo Blokhuis, Bram van der Vlugt, Eric Corton en Jeffrey Spalburg. H.K.H. Prinses Laurentien las voor in de Bibliotheek in Hoorn.

Lees ook:Koninklijk en vaderlijk Voorleesontbijt met Prinses Laurentien en Ruben Nicolai
Lees ook:Tiende editie Nationale Voorleesdagen van start
Lees ook:Prinses Laurentien leest voor bij Voorleesontbijt
Lees ook:Bekende vaders lezen voor tijdens Voorleesontbijt
Lees ook:BN’ers lezen voor tijdens Nationale Voorleesontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.