846.000 exemplaren van Versluiering

Het geschenkboek ‘Versluiering’ van het Italiaanse duo Monaldi & Sorti wordt tijdens de 23ste editie van Juni – Maand van het Spannende Boek in een oplage van 846.000 exemplaren over het land verspreid. En dat is nog niet alles, want er is nog een speciaal boekje.

Speciaal voor leden van de openbare bibliotheken is er ‘Stille getuigen. Sporen van misdaad in 25 verhalen’. De bundel, uitgebracht ter gelegenheid van het zilveren jubileum van de Gouden Strop, is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs, het Nederlands Forensisch Instituut en de CPNB. De verhalen in ‘Stille getuigen’, geschreven door de crème de la crème van de Nederlandse misdaadauteurs, nemen allemaal een forensische techniek als uitgangspunt en geven zo een uitzonderlijk inkijkje in de laboratoria en expertise van het NFI, de grootste organisatie voor forensisch technisch onderzoek in ons land.

Juni – Maand van het Spannende Boek wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar geopend met de de Avond van het Spannende Boek, dinsdagavond 31 mei in de Melkweg in Amsterdam. Naast eregasten Monaldi & Sorti, treden onder anderen op Kate Mosse, David Hewson en Boris Dittrich. Het Diner van Herman Koch wordt onder de hamer genomen op De Literaire Rechtbank. De avond wordt geopend met de uitreiking van de Schaduwprijs en De Gouden Strop 2011 en is toegankelijk voor publiek. Op woensdag 1 juni organiseert sponsor NS wederom de NS Thrillerwissel op Utrecht CS. Treinreizigers krijgen dan de mogelijkheid een spannend boek dat zij reeds hebben gelezen te ruilen voor een ander boek.

Voor meer informatie zie www.maandvanhetspannendeboek.nl.

Lees ook:Grote buitenlandse auteurs op Avond van Spannende Boek
Lees ook:Jubileumeditie Avond van het Spannende Boek
Lees ook:Nicci French vervangt Kate Moss
Lees ook:Gouden Strop longlist via twitter bekendgemaakt
Lees ook:250 nieuwe Nederlandstalige thrillers per jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.