Spannende Boeken omruilen op de NS Thriller Wissel

NS biedt treinreizigers de mogelijkheid om op woensdag 2 juni mee te doen met de NS Thriller Wissel. Reizigers kunnen een gelezen thriller gratis ruilen voor een nieuw spannend boek. Hiervoor staat van zeven uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags een speciale NS Thriller Wisselkast opgesteld in de stationshal van Den Haag Centraal. Charles den Tex, de schrijver van het geschenkboek voor Juni – Maand van het Spannende Boek, zal tussen 11.00 uur en 12.30 uur signeren bij de NS Thriller Wissel.

Detectives en thrillers worden doorgaans één keer gelezen. Daarom kunnen reizigers hun gelezen thrillers omwisselen voor nieuwe thrillers die door de diverse uitgevers geleverd zijn, maar ze kunnen hun boek ook ruilen voor boeken die door andere reizigers in de boekenkast geruild zijn. Voor de liefhebbers staan er in de meterslange kast van de NS Thriller Wissel honderden thrillers en detectives, Er mogen maximaal vijf boeken per persoon geruild worden.

De NS heeft daarnaast nog een leuke actie. Met de boekenlegger die in het geschenkboekje zit, kunnen NS reizigers van 10 juni tot en met 15 augustus voor €25 (normaal €75,80) één dag 1e klas reizen (door-de-week na 9 uur en in het weekend de hele dag). De boekenlegger wordt ook meegegeven aan iedereen die in juni een spannend boek leent in de bibliotheek.

Lees ook:NS Thriller Wissel groot succes
Lees ook:Thriller Wissel op Leiden Centraal – ruil je spannende boeken
Lees ook:NS Thriller Wissel: ruil je spannende boeken woensdag op Utrecht Centraal
Lees ook:Recordoplage geschenkboek Juni – Maand van het Spannende Boek 2010
Lees ook:Nederlandse auteurs rukken op in misdaadliteratuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.