Vijftig extra voorstellingen Huub Stapels Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

Huub Stapel, de theaters in heel Nederland en Senf Theaterpartners hebben de handen ineengeslagen om aan de enorme vraag naar kaarten voor ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ tegemoet te komen. De kaarten voor de voorstellingen tot juli 2010 zijn bijna allemaal uitverkocht. Daarom zijn er vanaf half augustus tot en met december 2010 vijftig extra voorstelling gepland.

Heb jij nog geen kaarten, zorg dan dat je de website www.mannenkomenvanmars.nl bij je favorieten staat en bekijk deze regelmatig. We verwachten de precieze data van de vijftig extra voorstellingen al snel. In het persbericht wordt gesproken over zondag 25 januari om 17.30 uur… Aangezien het vandaag de 24ste is, gaan we er vanuit dat er een foutje is gemaakt en dat je vanmiddag al kunt zien of Huub Stapel bij jou in de buurt komt. Een dag later start de verkoop.

De officiële kaartverkoop verloopt via de theaters en de Nationale Theaterkassa. Om er zeker van te zijn dat het publiek niet het slachtoffer wordt van ‘zwarte handel’ adviseren de theaters en producent alleen via bovenstaande kanalen kaarten te kopen. De reguliere toegangsprijs is te allen tijde door het publiek te controleren op de websites van de theaters.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van Huub Stapel gaat over het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je daar in een relatie mee omgaat. In deze one man show (regie Peter de Baan) blijkt wat een onuitputtelijke bron van pijnlijke misverstanden, herkenbare taferelen en prachtige, soms melancholische verhalen deze verschillen opleveren. Huub Stapel gaat in op situaties die we allemaal zo goed kennen, of we willen of niet. Hij wisselt ze af met een lied of een gedicht en komt samen met de zaal tot verrassende inzichten.


Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus
John Gray

Lees ook:Huub Stapel boekt succes met Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus
Lees ook:Huub Stapel terug theater in met Mannen komen…
Lees ook:Wat vrouwen niet aan mannen vertellen
Lees ook:Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…
Lees ook:Venus is hot, Mars is cool – nieuwe John Gray verwacht

Eén reactie op “Vijftig extra voorstellingen Huub Stapels Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

  1. Patricia de Ryck

    De vijftig nieuwe voorstellingen staan nu op de website – zie link in het artikel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.