Het mysterie van De man van Manhattan

Misschien zijn jullie nieuwsgierig naar het boek dat ik nu lees. Dat is ‘De man van Manhattan’ van Danielle Hermans. Helaas heb ik het heel druk gehad de afgelopen tijd (ook wel te zien aan de plaatsing van mijn berichten), waardoor ik nog niet zover ben. Ik hoop snel mijn belevenissen met jullie te kunnen delen. Jij kunt alvast van de trailer genieten.

[isbn]9789022996515[/isbn]

Lees ook:Trailer van ‘De Storm’ – Geef hier je mening over deze boekverfilming
Lees ook:Nieuwe berichten komen er weer aan
Lees ook:Haar naam was Sarah in bioscoop
Lees ook:Voorproefje De Man van Manhattan – Danielle Hermans
Lees ook:De Eetclub-trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.