Boekentip van Tess Gerritsen: De Dochter

Tess Gerritsen raadt het debuut aan van Jane Shemilt. Ontdek alles over ‘De dochter’.

De dochter die ze dacht zo goed te kennen, hield een groot geheim voor haar verborgen…
Jenny houdt van haar werk, haar man, haar tweeling Theo en Ed en haar vijftienjarige dochter Naomi. Ze vormen een hecht gezin, niets is onbespreekbaar.

Naomi krijgt de hoofdrol in een toneelstuk op school. Het gezin leeft mee naar de grote dag van de première. Als de roes van de prachtige avond is uitgewerkt, slaat de harde werkelijkheid toe. Naomi is niet thuisgekomen. In de zoektocht naar Naomi stuit Jenny op schokkende feiten. De dochter die ze dacht zo goed te kennen, hield een groot geheim voor haar verborgen.

Tess Gerritsen over De dochter:
“Het is de nachtmerrie van elke moeder: de vermissing van een kind. Maar in De dochter wordt een ogenschijnlijke ontvoering een veel complexere situatie, vol leugens en onwaarheden. Jane Shemilt bouwt de spanning laagje voor laagje op. Een thriller waarin je moet blijven lezen.”

Jane Shemilt is arts en psycholoog, en ze heeft een master in Creative Writing. De dochter is haar debuut, waarvoor ze al voor publicatie werd onderscheiden met de Janklow and Nesbitt Award en de Lucy Cavendish Fiction Prize, beide voor beste debuut.

Lees ook:Tess Gerritsen auteur Maand van het Spannende Boek 2014
Lees ook:Ontmoet Tess Gerritsen in Antwerpen of Amsterdam
Lees ook:Alles over geschenkboek Incendio van Tess Gerritsen
Lees ook:Rizzoli & Isles – gebaseerd op boeken Tess Gerritsen
Lees ook:Ontmoet Tess Gerritsen dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.