Mini-thriller voor alle voetbalvrouwen

Kun je de WK-spanning niet meer aan. Duik dan in een boek. Om nog een beetje in de sfeer te blijven: ‘Voetbalvrouwen’ van Linda van Rijn.

Voetbalclub DKS – Door Kracht Sterker – speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard Jongsma, de jonge aanvallende middenvelder, staat in de belangstelling van diverse grote eredivisieclubs. Tot nu toe weet hij zijn concurrent, de getalenteerde aanvaller Fernando, nog te overklassen. Michelle, de vriendin van Richard, gunt haar vriend zijn gedroomde carrière, maar moet weinig hebben van de hysterische wereld van voetbalvrouwen. Ze houdt niet eens van shoppen.

In de winterstop gaat DKS op trainingskamp naar Gran Canaria. De vrouwen mogen mee, dus naast trainen is er tijd voor leuke uitstapjes. Het voelt voor Michelle bijna als vakantie. Tot een noodlottig ongeval alles verandert. Michelle vermoedt opzet en wil uitvinden wie dit op zijn geweten heeft. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze merkt dat er mensen zijn die niet willen dat de waarheid boven tafel komt…

[isbn]9789460681530[/isbn]

Lees ook:Seks, alcohol, leugens en wreedheid in het Witte Huis
Lees ook:Deel zes in de succesvolle King & Maxwell-serie Baldacci
Lees ook:Hoe weten we eigenlijk wat we weten?
Lees ook:Boek moet taboe rond zwangerschap door incest doorbreken
Lees ook:Win! ‘De week voor Sinterklaas’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.