Désanne van Brederode schrijft boek over aandachtig leven

‘De ziel onder de arm’ van Désanne van Brederode bevat aanstekelijke gedachten over onderwerpen als geloof, vrijheid, creativiteit en verdieping. Van Brederode laat zien dat we weliswaar vaak met onze ziel onder de arm lopen, maar dat dat juist een groot goed kan zijn.

Zekerheden en onwrikbare meningen: waar brengen die ons eigenlijk? In krachtige en elegante bewoordingen breekt Van Brederode een lans voor wat zij graag ‘wankelmoed’ noemt: een open, ontvankelijke manier van in het leven staan.

Over de auteur
Désanne van Brederode, schrijfster en filosofe, is een veel gevraagd spreker. Zowel haar televisieoptredens in Buitenhof en De Wereld Draait Door als haar lezingen en opiniestukken getuigen van een onafhankelijke wijze van denken. De bereidheid eigen opvattingen kritisch te toetsen staat bij haar voorop.

[isbn]9789021441870[/isbn]

Lees ook:Alicja Gescinska toont stukje van haar ziel
Lees ook:‘Schrijvers op de veranda’
Lees ook:Verhaal uit het hart, over het leven met een bijzonder kind
Lees ook:Als je weg bent; Marja Pruis over Patricia de Martelaere
Lees ook:Susan Smit Zwanger met lichaam en ziel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.