Handboek over alles wat je niet op school leerde

Wat moet je met je leven? Hoe word je succesvol? Wat maakt je gelukkig? Het zijn vragen die op school niet gesteld zijn, en al helemaal niet beantwoord werden. Sietse Bakker (1984) besloot zelf op zoek te gaan naar de antwoorden en geeft je met ‘How to live Wow!?’ een cruciale voorsprong op iedereen die zelf op onderzoek uit gaat.

Dit boek bevat honderden inzichten, tips, trucs en methodes die succesvolle en gelukkige mensen al eeuwenlang kennen en toepassen. Deze mensen hebben iets met elkaar gemeen. Iets dat jij moet weten! Je wordt voorgesteld aan bekende en onbekende mensen die mede dankzij deze kennis hun geluk, succes, macht, rijkdom en aanzien hebben verworven.

Over de auteur
Sietse Bakker (1984) startte op 19-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld als ondernemer, communicatie-adviseur, spreker en schrijver. Voor ‘How To Live Wow!?’ deed hij ruim 10.000 uur onderzoek naar succes en geluk. Sietse werd in 2009 door het blad Sprout gekozen tot één van de 25 meest succesvolle jonge ondernemers van Nederland. In 2010 bereikte hij een gedeelde tweede plaats bij de verkiezing van Communicatie Talent van het jaar. Hij sprak onder andere op het TED-event in Geneve en is sinds 2011 event supervisor van het Europees Songfestival en supervisor van het Junior Europees Songfestival.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De voorsprong van geluk
Lees ook:Sonja Bakker nog steeds populair
Lees ook:Bhutan als inspiratiebron in tijden van crisis
Lees ook:Sonja Bakker en Rik Felderhof niet meer samen
Lees ook:Plagiaatruzie Sonja Bakker en Bea Pols beschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.