Werk toe naar je beste relatie ooit

De Superrelatie, het nieuwe boek van David de Kock & en Arjan Vergeer, is vorige maand verschenen. Dit boek is het logische vervolg op de eerdere bestseller ’365 dagen succesvol’. Waar ’365 dagen succesvol’ gaat over een methodiek die je helpt naar je beste jaar ooit, werken David en Arjan met ‘De Superrelatie’ toe naar je beste relatie ooit.

De boodschap van ‘De Superrelatie’ is simpel: heb elkaar niet nodig! De meeste relaties ontstaan omdat mensen zichzelf aanpraten dat ze een ander nodig hebben om ‘heel’ en compleet te zijn. Dat maakt veel relaties een gevangenis. Terwijl het tegenovergestelde nodig is: blijf niet bij elkaar omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je elkaar helemaal geweldig vindt.

Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kunt geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar zij of hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gedeelde missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Met het lezen en vooral doen van dit boek ontdek je het zelf.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Aardig zijn, het beste medicijn
Lees ook:Over de liefde, je leven en het enneagram
Lees ook:Is dit weer een Vijftig Tinten Grijs-kopie: Tachtig dagen geel
Lees ook:Relatie is een kleine economie
Lees ook:Gezocht: naakte muze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.