Herman Brusselmans: 55 jaar, 30 jaar schrijverschap

Ter ere van het dertigjarige schrijverschap en de vijfenvijftigste verjaardag van de Oppergod van de Vlaamse letteren is ‘Alles oké? Nee’ verschenen. Dit feestboek is een uitbreiding en een actualisering van het (h)eerlijke ‘Wie is Herman Brusselmans en waarom?’

Ed van Eeden – schrijver, journalist en brusselmansiaan van het eerste uur – stelde het boek samen en nodigde opnieuw collega’s en bekenden van Brusselmans uit om een groet te brengen aan de langharigste schrijver van Europa. Zo zijn er bijdragen opgenomen van onder anderen Tom Lanoye, Saskia de Coster, Herman Koch, Ronald Giphart en Tania Brusselmans.

Daarnaast bevat’ Alles oké? Nee.’ een interview in episodes met de jubilaris, waarin hij vertelt over de roerige periode die zijn anders zo geregelde leven totaal op zijn kop heeft gezet. Dit alles wordt, zoals dat hoort bij een gelegenheid als deze, voorzien van bijzondere foto’s en illustraties.

[isbn]9789044622515[/isbn]

Lees ook:Ronald Giphart en Saskia Noort maken tv-serie
Lees ook:Herman Brusselmans en Tom Lanoye op podium
Lees ook:Herman Koch vertelt in Selexyz Scheltema over bestseller Het diner
Lees ook:Gouden Uil 2010 nominaties
Lees ook:Matchboox als cadeautje voor moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.