Moederdag? Lekker bakken met Karin!

Vergeten dat het morgen moederdag is? Geen probleem, we hebben nog een leuke tip. Ren dus snel naar de boekhandel en haal ‘Bakken met Karin’. Heb je het boek al in huis, dan kun je je moeder ook verrassen met een schaal versgebakken brownies of spectaculaire frambozentaart

Taart, cake, tulband, plaatkoek, muffins, brownies, blondies, cakejes, madeleines, koekjes: je vindt alles lekker makkelijk bij elkaar in Bakken met Karin. De recepten zijn nooit moeilijk of tijdrovend maar ‘kleine moeite, groot effect’. Deze handzame compilatie bevat de veertig ovenheerlijkste bakrecepten uit Karins eerdere boeken. Uiteraard zoals altijd zonder pakjes en zakjes want puur bakgeluk ligt voor iedereen binnen handbereik met doodgewone ingrediënten uit de eigen voorraadkast.

Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist, kookboekenschrijver en foodblogger. Naast haar website kokenmetkarin.nl en weblog koken.blogo.nl kookt, schrijft en illustreert ze voor diverse tijdschriften en heeft ze een wekelijkse kookrubriek in dagblad Trouw. Haar antipakjeskookboeken zijn bestsellers.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Aan de slag met Karin op moederdag!
Lees ook:4 december = nationale anti-pakjesavond!
Lees ook:Koken met Karin: koken voor dummies
Lees ook:Het ultieme ovenhandboek voor de slimme thuiskok
Lees ook:Smart Cooking met Julius Jaspers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.