Dosis geluk en liefde voor het nieuwe jaar

Op zoek naar extra geluk en liefde? De Vlaamse schrijver, spreker en inspirator Leo Bormans deelt zijn kennis en tips met inmiddels honderdduizenden lezers. Dankzij zijn scheurkalender ga je ‘een jaar vol geluk’ tegemoet.

Leo Bormans verzamelt elke dag krachtige levenswijsheden van grote persoonlijkheden en vertaalt die naar een creatief advies dat kan bijdragen tot geluk. Van de 2013-editie werden 15.000 exemplaren verkocht. Met 365 concrete tips die gestoeld zijn op de inzichten van de positieve psychologie.

Leo Bormans (Leopoldsburg, BE) is schrijver, spreker en inspirator. Hij was meer dan twintig jaar lang hoofdredacteur van Klasse. Nu reist hij de wereld rond als Ambassador of Happiness & Quality of Life. Europees voorzitter Herman Van Rompuy schonk The World Book of Happiness aan alle wereldleiders. In zijn boeken en lezingen over geluk en liefde, combineert Leo Bormans de kracht van wetenschap met het haalbare van concrete adviezen en een verhaal dat ons inspireert tot handelen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Schatkist vol liefde van Leo Bormans
Lees ook:Geluk moet hoog op politieke agenda
Lees ook:Handboek over alles wat je niet op school leerde
Lees ook:Een dagboek vol geluk; leer het positieve te waarderen
Lees ook:Liefde aan het werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.