Schatkist vol liefde van Leo Bormans

Op zoek naar extra geluk en liefde? De Vlaamse schrijver, spreker en inspirator Leo Bormans deelt zijn kennis en tips met inmiddels honderdduizenden lezers. Recent heeft hij ‘The world box of love’ uitgebracht. Een prachtig cadeau voor tijdens de feestdagen.

Een mooie box met ideeën om nog meer liefde in je leven te brengen. Bevat 52 liefdeskaarten die je als een wenskaart kunt openvouwen, voor elke week één. Elke kaart geeft één gouden tip die wordt uitgewerkt in twee concrete ideeën: één om alleen en één om met z’n tweeën aan de slag te gaan. Een bondige handleiding geeft meer achtergrondinformatie. Alle adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van 100 liefdesexperts uit meer dan 50 landen, uitgebreider opgetekend in The World Book of Love (reeds verschenen).

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Dosis geluk en liefde voor het nieuwe jaar
Lees ook:75 Tools for Creative Thinking
Lees ook:Liefde aan het werk
Lees ook:Marleen Janssen: ‘Ik bad voor een ander einde, maar ze gaat dood’
Lees ook:Gordon schrijft over de liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.