Matchboox als cadeautje voor moederdag

Wil je je moeder met moederdag verrassen met een bijzonder cadeau, dan kun je gebruik maken van de MatchBoox cadeauservice. Zij verzenden het luciferboekje als een juweeltje in een zwarte sieradendoos, met in het deksel de tekst en een certificaat van echtheid.

Er zijn MatchBoox te koop van onder andere Arthur Japin, Arnon Grunberg, Jan Mulder, Anna Enquist, Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart, Joke van Leeuwen, Sylvia Witteman, Herman Brusselmans, Abdelkader Benali, Ramsey Nasr, Philip Freriks, Leo Vroman, Hanna Bervoets, Henk Weltevreden, Marion Bloem, Bert Wagendorp, Elle van Rijn, Christophe Vekeman, K. Schippers, Herman Pieter de Boer, Ivan Wolffers, Michel Haddi en Alex Britti.

Lees ook:Wens voor feestdagen in MatchBoox
Lees ook:Hanna Bervoets fan van No Doubt
Lees ook:Ramsey Nasr is Dichter des Vaderlands
Lees ook:Hanna Bervoets verkozen tot Debutant van het jaar
Lees ook:Abdelkader Benali krijgt E. du Perronprijs 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.