Schrijf een thriller in 25 woorden…

Elf bekende Nederlandse en Vlaamse misdaadauteurs, onder wie René Appel, Charles den Tex, Peter Römer, Linda Jansma en Patricia Snel, schreven elk een thriller van 25 woorden. Jij kunt dit ook doen, tijdens de schrijfwedstrijd van Crimezone.

Vanaf vandaag wordt de reeks spannende verhalen in precies 25 woorden gepubliceerd. De redactie roept ook lezers op om deel te nemen aan de schrijfwedstrijd. De ultrakorte verhalen zijn terug te vinden in Crimezone Magazine 4. De beste lezersinzendingen worden op de site gepubliceerd.

Lees ook:Crimezone Beste Thriller van het Jaar-verkiezing van start
Lees ook:Crimezone magazine nu ook via App te lezen
Lees ook:Genomineerden voor Crimezone Debuutprijs 2013 bekend
Lees ook:Crimezone zoekt de thrillerkenner van het jaar
Lees ook:PAMAC zoekt nieuwe chicklitauteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.