Karin Slaughter wint Crimezone Thriller Award

Karin Slaughter heeft volgens de lezers van Crimezone weer de beste thriller geschreven van het jaar. Met Stille zonde won zijn de Crimezone Thriller Award in de categorie Buitenland. Daarmee liet ze Dan Brown en Jussi Adler-Olser achter zich.

De Crimezone Thriller Awards werden voor de elfde keer uitgereikt en zijn de enige publieksprijzen voor het genre in Nederland en Vlaanderen. De Beste Thriller van het Jaar-verkiezing startte 23 september met de bekendmaking van de stemlijst bestaande uit 99 titels. Er werden zo’n tienduizend stemmen uitgebracht.

De Amerikaanse bestsellerauteur Karin Slaughter won de Crimezone Thriller Award al in 2007, 2009 en 2011 en behoort al vele jaren tot de populairste thrillerschrijvers op Crimezone.nl. Stille zonde is het zevende boek met hoofdpersonage Will Trent en kreeg 7,04% van de stemmen van het thrillerlezend publiek. Ze liet daarmee Inferno van Dan Brown (6.09%) en Het Marco-effect van Jussi Adler-Olsen (4,24%) achter zich.

[isbn]9789023479796[/isbn]

Lees ook:Crimezone Thriller Awards: Tess Gerritsen + Charles den Tex
Lees ook:Karin Slaughter, Corine Hartman en SJ Watson winnen
Lees ook:Karin Slaughter te gast bij College Tour
Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App
Lees ook:Genomineerden voor Crimezone Debuutprijs 2013 bekend

Eén reactie op “Karin Slaughter wint Crimezone Thriller Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.