Tv-serie gebaseerd op columns Corine Koole

De columns van schrijfster Corine Koole zijn in en nieuw jasje gegoten. Vanaf vanavond worden ze vertolkt in de tv-serie ‘Love Hurts’ waarin Susan Visser als relatietherapeute Sarah van Asperen de hoofdrol speelt.

De liefde, het kan zo mooi zijn en je dolgelukkig maken. Maar helaas heeft de liefde ook een keerzijde die lelijk en pijnlijk kan zijn. Relatietherapeute Sarah van Asperen, gespeeld door Susan Visser, ondervindt dat dagelijks aan den lijve door de gesprekken die zij voert in haar praktijk. In de nieuwe dramaserie ‘Love Hurts’ deelt zij die verhalen met de kijker. Verhalen over passie en geluk maar ook over het grote zwarte gat als je grote liefde je verlaat.

Vreemd gaan, bindingsangst, onmogelijke liefdes; Sarah komt het allemaal tegen tijdens haar werk. Elke keer behandelt zij dan ook een ander onderwerp aan de hand van drie verschillende verhalen uit haar praktijk. In de eerste aflevering is dat overspel. Hoe je leven op zijn kop komt te staan als je verliefd wordt op een ander. Wat het betekent voor de mensen om je heen. Dat het onvermijdelijk is dat je anderen pijn doet.

‘Ja, hoeveel liefdes kan een mens tegelijk aan? De meesten van ons hebben geleerd dat je je liefde deelt met één partner. Toch gaat meer dan een kwart van de volwassen Nederlanders wel eens vreemd… Maar hoe onhandig gaat het er daarbij vaak aan toe. En hoe beledigend voor de partner…’

Zo ontvangt Sarah Iris in haar praktijk. Haar man Erik gaat openlijk vreemd met een 18-jarig meisje dat hij heeft leren kennen bij de fanfare. Iris is al heel lang samen met Erik en kan zich geen leven zonder hem voorstellen. Maar zijn ontrouw hangt als een donkere wolk boven hun huwelijk. Cliënte Helen lijkt alle voorwaarden voor een ideaal overspel in huis te hebben. Een minnaar zonder problemen en een echtgenoot die haar relatie kan accepteren. Ruim dertien jaar hebben zij een verhouding totdat ze gedwongen afscheid van elkaar moeten nemen. Een afscheid dat geen eer doet aan de eeuwige geheime liefde die zij elkaar ooit beloofd hadden. Hans zit vast in een huwelijk waarin de passie ontbreekt maar hij is verknocht aan zijn vrouw en waardeert haar als de moeder van zijn kinderen. Als hij die passie wel vindt bij Emilie, komt hij in een tweestrijd terecht. Kiest hij voor de vrouw waar hij al jaren een gezin mee vormt of kiest hij voor de vrouw waar hij naar verlangt?

Wekelijks, vanaf woensdag 30 oktober, tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Met haar had hij wel seks; nieuwste boek Corine Koole
Lees ook:Marion Pauw wisselt met fans van gedachten
Lees ook:Kijkje in de praktijk van een psychologe
Lees ook:Liefde aan het werk
Lees ook:Kwelling: vervolg op internationale bestseller Fallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.