Deel zes in de succesvolle King & Maxwell-serie Baldacci

De succesvolle boekenreeks King & Maxwell van David Baldacci krijgt een vervolg. Sean King en Michelle Maxwell krijgen als privédetectives te maken met een politiek machtsspel, waarbij hun eigen levens op het spel staan.

David Baldacci is de succesvolle auteur van meer dan 25 thrillers en romans. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt hij samen met zijn vrouw Michelle al jaren tegen analfabetisme. Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen boeken van hem verkocht.

De Amerikaanse tiener Tyler Wingo krijgt te horen dat zijn vader, die militair is, gesneuveld is in Afghanistan. Maar dan ontvangt Tyler een bericht van zijn vader, zogenaamd na zijn dood. Tyler roept de hulp in van privédetectives Sean King en Michelle Maxwell om het mysterie rond de dood van zijn vader op te lossen.

Al snel beseffen Sean en Michelle dat ze zich in een wespennest hebben gestort dat groter en gevaarlijker is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Hun zoektocht naar de waarheid leidt hen naar een zaak die het daglicht nooit mag aanschouwen, en naar de machtige mannen die alles op het spel zullen zetten om dat te bewerkstelligen.

King & Maxwell verschijnt 19 november 2013.

[isbn]9789400501164[/isbn]

Lees ook:Sean King en Michelle Maxwell versus de machtige overheid
Lees ook:Wie heeft het nichtje van de Amerikaanse president ontvoerd?
Lees ook:Boekenblog vergeet de thriller van David Baldacci niet
Lees ook:Die zomer van David Baldacci
Lees ook:David Baldacci’s Camel Club is terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.