Willem Holleeder vindt schrijven van columns leuk

Willem Holleeder en Nieuwe Revu hebben na 26 columns besloten hun samenwerking te beëindigen. Dit bevestigen zowel De Neus als Nieuwe Revu hoofdredacteur Erik Noomen vandaag aan Shownieuws. In een interview gaat Holleeder verder in op zijn tijd bij het weekblad, zo vertelt hij onder meer dat hij nooit gedacht had dat het schrijven van een column zo leuk zou zijn. Noomen vertelt over de reden van het vertrek van Holleeder. Vanavond bij Shownieuws om 19.20 uur en 22.50 uur bij SBS6

Holleeder reageert ook op het feit dat een aantal supermarkten de Nieuwe Revu boycotten toen bekend werd dat hij hun nieuwe columnist werd. “Ik doe daar weleens boodschappen en daar staan ze heel raar te kijken als ik bij de kassa sta. Het geld nemen ze wel aan, maar het boekie staat niet in de schappen. Dat vond ik wel leuk.”

Als het schrijven van columns hem zo bevalt, misschien begint hij nu dan aan een boek… We houden het in de gaten.

Shownieuws -vanavond om 19.20 uur en 22.50 uur bij SBS6

Lees ook:Schrijftechnieken Nederlandse columnisten onder niveau
Lees ook:Armin van Buuren vertelt bizarre verhaal Eén op één
Lees ook:Gangsterliefje tegen wil en dank
Lees ook:Patricia Perquin nieuwe columniste Libelle
Lees ook:Een reis door het leven van Kees Momma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.