Schrijfster Patricia Snel in mooiste meisje van de klas (tv-tip)

Schrijfster Patricia Snel wordt in 1967 geboren als dochter van een Goudse kaashandelaar. Ze is niet alleen het mooiste meisje van de klas, maar ook van de nabij gelegen Reeuwijkse plassen, waar het gezin een huisje heeft en de weekenden worden doorgebracht. Als ze daar op haar surfplank voorbij komt, kunnen de jongens hun ogen niet van haar afhouden. Vanavond wordt de schrijfster geportretteerd in ‘Het Mooiste Meisje Van De Klas’.

Het is niet alleen haar uiterlijk wat Patricia opvallend maakt, ze heeft ook een ondeugende en nieuwsgierige kant. Ze is altijd in voor kattenkwaad en toont interesse in alles om zich heen. Zo ook in de jongen die ze op haar zeventiende leert kennen. Ze krijgt voor het eerst een echte relatie en is tot over haar oren verliefd. Het lijkt een droom die uitkomt, maar het duurt niet lang voordat Patricia verstrikt raakt in een gewelddadige relatie. Het kost haar drie jaar om hier van los te komen.

Toch blijft ze haar impulsieve karakter behouden. Ze noemt zichzelf ‘het meisje zonder plan’ dat in haar leven veel verschillende kanten is opgegaan; van vertegenwoordigster van printers tot studente Italiaans en van model tot succesvol schrijfster. Jaap Jongbloed zoekt haar op in Singapore waar ze sinds twee jaar woont en waar ze de wereld van mensenhandel onderzoekt voor inmiddels haar derde thriller: ‘De expat‘. 

Nederland 1 – 21.35 uur

[isbn]9789049954093[/isbn]

Lees ook:Mooiste meisje van de klas cadeau geven
Lees ook:Pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn
Lees ook:Sophie van der Stap Chanel-vip
Lees ook:Patricia Perquin stond achter het raam op de wallen
Lees ook:Kan Sophie nog terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.