Digitale boekenkast creëren op Chicklit.nl

Chicklit.nl laat haar lezers voortaan ook zélf aan het woord. Lezers stellen vanaf nu hun eigen digitale boekenkast samen en laten anderen zien welke boeken en DVD’s er in hun boekenkast staan.

Op elke boekpagina in de bibliotheek van Chicklit-nl kunnen lezers nu – als ze ingelogd zijn – aangeven wat de status van dat betreffende boek is. Ben je het boek op dat moment aan het lezen of heb je het juist al gelezen? Is het een favoriet of staat het nog op je verlanglijstje?

Op de persoonlijke profielpagina treft de lezer nu verschillende boekenplankjes. Daarin worden de boeken geëtaleerd welke zij gelezen heeft, nog aan het lezen is of op haar verlanglijstje heeft staan. Ook kunnen lezers hun eigen recensies schrijven of een boek beoordelen met 1 tot 5 hartjes. Zo kan men dus heel gemakkelijk de eigen boekencollectie digitaal bijhouden en zelfs delen met andere lezers. Bij ieder boek dat in iemands persoonlijke boekenkast staat, zie je ook wie het nog meer toegevoegd heeft. Zo kunnen lezers in contact komen met anderen en spieken op de boekenplankjes van mensen die een vergelijkbare boekensmaak hebben.

Lees ook:Sociaal Lezen met Boeklezers.nl
Lees ook:Bruna lanceert nieuwe boekengadget op Hyves
Lees ook:9 oktober Kinderzwerfboekdag; alle kinderen recht op boek
Lees ook:Spannende Boeken omruilen op de NS Thriller Wissel
Lees ook:Boekenblog opent Boekenshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.