Schrijfster Rhijja Jansen slachtoffer van oplichter

Schrijfster Rhijja Jansen heeft een naamgenoot online… Helaas gedraagt deze nep–Rhijja zich niet voorbeeldig op het internet. Hij maakt namelijk slachtoffers. Iets wat haar raakt.

Op haar blog schrijft ze: “Nep-Rhijja heeft een e-mailaccount aangemaakt: [email protected] En ook een skype-account, en een telefoonnummer. En die zijn allemaal niet van mij. Ik skype nooit. Ik heb een ander mailadres, en als je me belt, dan krijg je op zijn minst een voicemail.”

Seksvragen
“
Nep-Rhijja gebruikt foto’s van mij die hij ript van het internet. Zo gebruikt hij voor z’n skype-account een foto van mij met koe. Hij doet zich als mij voor, om zo vrouwen te benaderen met de vraag of ze meer over hun liefdesleven willen vertellen, ter inspiratie van een nieuw (liefdes)boek. Algauw vraagt nep-Rhijja naar je seksleven. Helaas zijn hier minstens zes vrouwen ingetrapt, en hebben zij zeer intieme info met nep-Rhijja gedeeld, via msn, skype en sms.”

Verder vertelt ze: “Het doet pijn als ik besef dat het noemen van mijn naam al genoeg vertrouwen wekt, en er op die manier zo vies misbruik van gemaakt wordt.” Hier blijkt volgens de schrijfster wel uit dat je nooit persoonlijke info of foto’s moet delen via internet met iemand die je nog nooit in je leven hebt gezien.

Rhijja Jansen is nu op zoek naar mensen die contact met de bedrieger hebben gehad. Ook als mensen twijfelen, kunnen ze contact opnemen met de schrijfster via [email protected].

Over de auteur
Rhijja Jansen ken je van de boeken ‘Mannen!‘, ‘Eerste hulp bij liefdesverdriet‘, ‘Boer zoekt m/v‘ en ‘Vrouw schaakt man‘.

Lees ook:Rhijja Jansen zorgt voor antwoorden op vragen over mannen
Lees ook:Boer zoekt M/V – hoe het allemaal zo kon ontsporen…
Lees ook:de Online Coach
Lees ook:Vrouwen… de meest gecompliceerde wezens op aarde?
Lees ook:Boekenweek Live! Skypen met Arthur Japin

Eén reactie op “Schrijfster Rhijja Jansen slachtoffer van oplichter

  1. Jon

    Ik volg haar tweets. Een en al persoonlijke informatie. Goed advies ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.