Nieuwe zoekmachine verzamelt tweedehands boeken

Omero.nl is een zoekmachine die nieuwe en tweedehands boeken online verzamelt en vergelijkt. Via deze zoekmachine zijn ruim 6,5 miljoen boeken doorzoekbaar.

Voor tweedehands boeken heeft de bezoeker een zeer ruime keuze uit circa 4 miljoen boeken die gevonden zijn op diverse antiquarische websites en marktplaatsen. Ook is het aanbod van nieuwe boeken van populaire websites opgenomen, waarbij prijzen en levertijden vergeleken kunnen worden. De bezoeker kan ook specialistische boekensites doorzoeken op het gebied van bijvoorbeeld tweedehands studieboeken en management- en computerboeken.

“Het grote aanbod opgenomen boekensites maakt de zoektocht naar dat ene boek heel eenvoudig”, aldus Jos Geenen. “Vaak wordt hetzelfde boek via verschillende websites aangeboden. De bezoeker kan deze verschillende aanbiedingen vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en advertentie omschrijving zonder zelf verschillende boekenwebsites af te gaan. Omero.nl is net uit de beta fase, wekelijks worden nog nieuwe websites toegevoegd om het aanbod boeken te vergroten.”

De naam Omero is Italiaans voor Homerus, een van de grondleggers van de westerse literatuur. Deze naam combineert twee grote passies van de oprichter Geenen, Italië en de klassieke oudheid.

Lees ook:Vergelijk ruim 300.000 tweedehands boeken op Beslist.nl
Lees ook:Bol.com gaat meer tweedehands verkopen
Lees ook:Bol.com heeft nu ook tweedehands Engelstalige boeken
Lees ook:Selexyz verkoopt tweedehands studieboeken
Lees ook:Studenten kopen en verkopen tweedehands studieboeken

0 reacties op “Nieuwe zoekmachine verzamelt tweedehands boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.