Corry Konings openhartig over abortus in biografie

Corry Konings onthult in haar boek ‘Mooi was die tijd’ dat ze op haar zestiende gedwonen een abortus heeft laten plegen. Dit, maar ook andere gevoelige onderwerpen, hebben voor de nodige tranen gezorgd, terwijl ze haar verhaal aan schrijver Evert Santegoeds vertelde.

Aan SBS Shownieuws meldt de zangeres over de abortus. “Zoiets groeit met je mee. Ik denk vaak nu was hij zo oud geweest en nu zo oud.” Het boek heeft haar geholpen bij het verwerken van deze, en andere, moeilijke hoofdstukken uit haar leven. Ze kan ze nu afsluiten.”

Lees ook:Presentatie biografie en zingende Jean-Marie Pfaff bij jubileum Corry Konings
Lees ook:Corry Konings schrikt van reactie op biografie
Lees ook:Kroonprins Willem-Alexander klaar voor de troon?
Lees ook:Willem Holleeder vindt schrijven van columns leuk
Lees ook:PVV wil abortuspraktijk drastisch wijzigen

3 reacties op “Corry Konings openhartig over abortus in biografie

 1. basketballb9

  Whats up people, I just signed up on this brilliant forum and wanted to say hello there! Have a remarkable day!

    /   Beantwoorden  / 
 2. employloan

  A [b][url=http://employloan.com/]business news[/url][/b] needs access to credit for two reasons. First, credit allows a small business to get a loan or line of credit from a financial institution. Second, credit can let a small business buy the necessary supplies and goods. No matter why you need credit, it is giving you something of value in return for a promise of repaying all the cash in the future.

  So who provides credit to a small business? A relative will often help, but what about the bank in town or a supplier that is separated by a continent? How can someone who doesn’t know you and has never met you determine your creditworthiness?

  These companies would do exactly what you would do: they go to a reputable credit risk management agency in order to get a credit report. Through a comprehensive small business credit report, these companies can learn about all aspects of your business including your financial condition, credit history, top management and other important information. All of this is determined by your small business credit score. This single number can tell a potential lender whether or not you are a good risk. Often this score is a number on a scale, but can include alphabet letters. This score allows banks, lenders, suppliers or other creditors to determine whether or not you are likely to pay your bills on time.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.