Volg de boekverfilming van Jef Geeraerts’ thriller ‘Dossier K’

Altijd al willen weten hoe een boek verfilmd wordt? Dan moet je nu de website van de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws volgen. De komende maanden kun je hier alles lezen over het nieuwe filmproject van Jan Verheyen. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de verfilming van ‘Dossier K’, naar de gelijknamige thriller van Jef Geeraerts.

Het speurdersduo Vincke en Verstuyft wordt, net als in ‘De zaak Alzheimer’ van Erik van Looy, gespeeld door Koen De Bouw en Werner De Smedt. De opvolger van deze kaskraker gaat over afrekeningen in het Albanese misdaadmilieu. Op de site van Het Laatste Nieuws blogt Jan Verheyen over de opnames van zijn tiende film.

Klik hier om een aflevering te lezen.

Lees ook:Crimezone Thriller Awards: Tess Gerritsen + Charles den Tex
Lees ook:Verfilmd: Terug naar de kust – Saskia Noort
Lees ook:Peter Andre en Jordan schrijven boek over scheiding
Lees ook:Annie M.G. pas later op Uitzending Gemist
Lees ook:Volg het laatste boekennieuws via Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.