Win Handboek voor jouw bruiloft

Kennen jullie http://trouwen.blog.nl al? Momenteel maak je daar kans op het boek ‘Handboek voor jouw bruiloft’ van Sarah Ivens. Ik wilde jullie toch even wijzen op deze actie op mijn andere blog. Misschien gaat een van de boekenblog-lezers binnenkort ook wel trouwen.

Klik hier en lees hoe je kans maakt op dit boek.

Even kort over het boek:
‘Handboek voor jouw bruiloft’ is een praktische gids die bruiden in spe de waarheid over bruiloften vertelt. Geen rozengeur of maneschijn – waar veel tijdschriften over schrijven – maar de keiharde realiteit.

Het staat vol met nuchtere tips en richtlijnen voor de planning van je Grote Dag. het behandelt hoe je moet omgaan met familie, vrienden en financiën. Sarah Ivens heeft dit boek geschreven voor de moderne vrouw. De informatie is gebaseerd op echte ervaringen van bruiden en families. Werkelijk een must-have voor iedere bruid.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Maak kans op De bruiloft van Sophie King
Lees ook:Geef je mening
Lees ook:Win DVD boekverfilming Tirza
Lees ook:Boeken.blog.nl in HP/De Tijd
Lees ook:Happy New Year > Boeken.blog in 2010

Eén reactie op “Win Handboek voor jouw bruiloft

  1. Patricia de Ryck

    Je maakt nog steeds kans op dit boek. Doe snel mee!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.