En toen was het stil @boekenblog

Lieve lezers, ik moet jullie mijn excuses aanbieden. Wat heb ik jullie de afgelopen tijd verwaarloosd. Waar ik anders altijd als eerste alle boekennieuwtjes met je deelde was het opeens stil. Heel stil.

Ik kan nu natuurlijk allerlei redenen benoemen, maar waarom zouden we terugkijken in het verleden? Daar kunnen we toch niets meer aan veranderen. We kunnen er natuurlijk wel prachtige verhalen over schrijven – zoveel boeken die gebaseerd zijn op iets dat de schrijver eerder heeft meegemaakt – maar zo spannend is het nu ook niet. Al waren de vijf weken die mijn man en ik door Australië trokken wel onvergetelijk. Weer terug in Nederland moest ik flink aan de slag voor mijn klanten. Tja, zo’n reis moet tenslotte worden terugverdiend.

Ik heb in het afgelopen jaar ook keuzes gemaakt. Dat betekent dat ik met een aantal blogs ben gestopt. Over Boekenblog heb ik ook getwijfeld, maar lezen is absoluut mijn passie. Vanaf nu wil ik dat via deze blog op een meer persoonlijke manier met je delen. Al zal er natuurlijk ook ruimte blijven voor nieuwsberichten en aankondigingen.

Lees ook:Het mysterie van De man van Manhattan
Lees ook:We zijn weer terug…
Lees ook:Boekenblog wenst je fijne feestdagen
Lees ook:Wally Boom gevaarlijk boek!
Lees ook:Trailer van ‘De Storm’ – Geef hier je mening over deze boekverfilming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.