Dagelijks bloggen: schrijvers doe er je voordeel mee

Schrijvers opgelet! Heb jij al een blog? Wist je dat je door dagelijks iets te plaatsen veel beter zichtbaar bent? Niet alleen, omdat je dit bericht dan via social media kan delen. Nee, ook Google pikt dit op, waardoor potentiële lezers je ook zullen treffen.

Ik blog zelf al jarenlang. Boekenblog beheer ik al vanaf 2008. Op Twitter heb ik een vaste schare, trouwe volgers opgebouwd. Meer dan vierduizend mensen krijgen het nieuws van Boekenblog in hun tijdlijn. Daar zitten zelfs bekende auteurs bij. Hoe geweldig is dat!

Om te vieren dat mijn bedrijf in 2015 tien jaar bestaat heb ik een spannende, inspirerende blogchallenge bedacht: 365 dagen bloggen. In 2015 deel ik via www.blogqueen.nl dagelijks een gratis tip. Deze kun jij vervolgens vertalen naar jou blog: geen inspiratie is dus geen reden meer om niet te bloggen. Doe er je voordeel mee.

Weet je het zo net nog niet met dat bloggen en wil je een persoonlijke advies, dat kan ook:www.patriciaderyck.nl.

Lees ook:Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth gratis downloaden
Lees ook:We zijn weer terug…
Lees ook:Boekenblog hoofdredacteur heeft verschillende petten op
Lees ook:Webshop eBook.nl overgenomen door ePagine
Lees ook:Promoot je (lievelings) boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.