Incognito van Henk Rijks wordt verfilmd; e-book 99 cent

De roman ‘Incognito’ van Henk Rijks wordt verfilmd. De filmrechten zijn verkocht aan Eyeworks. Dit is niet het eerste boek van Rijks dat verfilmd wordt: eerder werd zijn bestseller ‘De kostwinner’ verkocht aan producent FourOne.Media.

“Eyeworks toonde zich erg enthousiast over het verhaal en ik ben enthousiast over Eyeworks”, zegt Henk Rijks. “Afgaande op de gesprekken die we voerden en hun geweldige track-record heb ik veel vertrouwen in een prachtige verfilming.”

‘Incognito’ vertelt het verhaal van een wereldster die ingaat op het voorstel om tegen betaling een maand lang een normaal leven in Amsterdam te lijden, anoniem en gegarandeerd paparazzivrij. Met de ogen van een wolfskind verkent hij aarzelend de wereld om zich heen. En dan, als hij weer terug moet naar zijn bestaan als wereldster, gebeuren er dingen die zijn leven en carrière blijvend zullen veranderen.

Benieuwd naar dit boek? Ter gelegenheid van de verfilming is het e-book nu tijdelijk bij alle online boekhandels verkrijgbaar voor slechts €0,99, bijvoorbeeld bij eBook.nl, Libris, Bol.com en in de iBookstore op je iPad of iPhone.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Henk Rijks laat publiek meelezen in nog te verschijnen roman
Lees ook:De kostwinner: tv-serie en film?
Lees ook:De Vastgoedfraude wordt verfilmd door Eyeworks
Lees ook:Ongehoord hoge oplage voor debuutroman De kostwinner
Lees ook:Mailen met… Henk Rijks over Incognito + Win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.