Verfilming Meisje met negen pruiken in september in NL

Nadat op 20 maart in Duitsland de film ‘Heute bin ich blond: das Mädchen mit den neun Perücke’n in première is gegaan, komt deze verfilming van Meisje met negen pruiken, nu ook naar Nederland. In september is het eindelijk zover!

De verfilming van deze autobiografische bestseller (150.000 exemplaren verkocht) van Sophie van der Stap gaat op dinsdag 27 augustus in premiere in EYE te Amsterdam. Donderdag 5 september is de officiële release datum. Meisje met negen pruiken is een aangrijpend verslag van een meisje dat op jonge leeftijd vecht tegen een dodelijke vorm van kanker. Wanneer ze door haar chemotherapie kaal wordt, besluit ze verschillende pruiken aan te schaffen. Haar negen pruiken geven haar elk een ander gevoel en een andere persoonlijkheid, en helpen haar haar ziekte te overwinnen.

Lees ook:Duitse verfilming Meisje met negen pruiken
Lees ook:Sophie van der Stap Chanel-vip
Lees ook:Nieuws Volkskrant staat al in Kiezen bij kanker
Lees ook:Sylvia Kristel (60) overleden; ontdek het boek over haar leven
Lees ook:Klokhuisboek over kanker geeft uitleg over ziekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.