Katten Fiep Westendorp op witte doek; Pim & Pom de film

De twee katten Pim en Pom naar de bekende illustraties van Fiep Westendorp en karakters van Mies Bouhuys, komen tot leven op het witte doek. De opnames starten in oktober, waarna ‘Pim & Pom de film’ een jaartje later in oktober 2013 in de bioscoop te zien is. Dit zal sinds dertig jaar de eerste lange 2D animatiefilm van Nederlandse bodem zal zijn.

Gioia Smid regisseert de film en Marieke van Middelkoop is verantwoordelijk voor de animaties. Het scenario is van de hand van Fiona van Heemstra en de filmmuziek wordt gecomponeerd door Alex Debicki en Joren van der Voort.

De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van hun baasje. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Gelukkig weten Pim en Pom te ontsnappen. Op hun zwerftocht onderweg naar huis maken ze nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt zwaar op de proef gesteld. Zullen ze hun warme mandje ooit nog terugzien?

Pim & Pom de film draait vanaf oktober 2013 in de bioscopen.

www.pimenpom.nl of www.pimenpomdefilm.nl

Lees ook:Georgina Verbaan en Tjitske Reidinga zijn Pim & Pom
Lees ook:Georgina Verbaan leest Pim & Pom Luistervriendjes
Lees ook:Spannende trilogie van Pierre Lemaitre
Lees ook:Huizenruil met turbulente gevolgen
Lees ook:Robert Vuijsje schrijft kinderboek over Zwarte Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.