Patatje Oorlog vandaag in première op Cinekid

Een bijzondere dag voor schrijfster Marjolijn Hof. Vandaag gaat de verfilming van haar boek ‘Een Kleine Kans’ in première. Niemand minder dan prinses Maxima is aanwezig als ‘Patatje Oorlog’, zoals de boekverfilming heet, op Cinekid voor het eerst wordt gedraaid.

Patatje Oorlog is een spannende, humoristische en originele kinderfilm met verrassende invalshoeken en een actuele thematiek. Het gaat over de negenjarige Kiek die zich zorgen maakt wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk en er zijn zelfs verdwaalde kogels! Om de kans te verkleinen dat er iets met hem gebeurt, wringt ze zich in de vreemdste bochten…

Hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Pippa Allen, Johnny de Mol, Rifka Lodeizen en Ruben van der Meer.

Lees ook:Patatje Oorlog winnaar beste Nederlandse Kinderfilm
Lees ook:Johnny de Mol en Rifka Lodeizen in Een kleine kans
Lees ook:Altijd je huisarts bij de hand – onmisbaar voor vrouwen
Lees ook:De ziekte van Lyme: Alternatieve therapieën
Lees ook:De second opinion van Michael Palmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.