Gratis Kronkjaar van Bennie Roeters lezen online

Op 17 mei verschijnt Kronkjaar, de nieuwe roman van Bennie Roeters. Je kunt en nu al lezen, tot en 17 mei, is het namelijk integraaf online te lezen via Weblezen.

Weblezen.nl is een initiatief van ebook.nl en biedt lezers de mogelijkheid om de eerste hoofdstukken van boeken online te lezen. Dat er nu voor het eerst ook een compleet boek te lezen is voordat het zelfs in de boekhandel verkrijgbaar is, was slechts een kwestie van tijd volgens Erik Rigters (directeur van ebook.nl): “Weblezen.nl biedt uitgeverijen en auteurs nieuwe mogelijkheden om potentiële lezers te bereiken en boeken te promoten. Het is de meest vernieuwende en makkelijke manier van online lezen. Er zijn nu al meer dan 1000 boekfragmenten gratis online te bekijken in de browser van je desktop, tablet of smartphone.”

Commercieel directeur Marc Zwartjes van Ambo|Anthos, uitgever van Bennie Roeters: “De wensen en mogelijkheden van de lezersmarkt veranderen snel op het moment. In deze tijd van digitalisering moet je meegaan in de ontwikkelingen om kennis en ervaring op te doen. Door deze samenwerking met weblezen.nl hopen we meer te leren over online leesgedrag en nieuwe vormen van promotie en marketing.”

‘Kronkjaar’ is een grimmig komische, rauwe roman over vervreemding en de vraag in hoeverre we ooit onze eigen identiteit kunnen doorgronden. Op een dag hoort Kronkjaar gestommel in het appartement naast dat van hem, waar een alleenstaande vrouw woont. Als zij hem vraagt om met haar mee op vakantie te gaan is dit het begin van een reeks gebeurtenissen die zijn leven op z’n kop zetten.

Over de auteur
Bennie Roeters (1952) is scenarioschrijver en docent scenario aan de Filmacademie. Eerder verschenen van hem onder andere ‘Fins plot’ en’ De verstopte stad’. Voor zijn roman ‘Gagarins engelen’ ontving Roeters de prijs voor het beste Groninger Boek 2010.

Lees ook:Ebook lezers lezen meer, print geniet de voorkeur
Lees ook:Primeur: e-book Bervoets met making of en deleted scenes
Lees ook:Blurb kondigt nieuwe generatie ebooks aan
Lees ook:Webshop eBook.nl overgenomen door ePagine
Lees ook:eBooks, is dat nu iets voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.