Boekhandel en bibliotheek vormen Plaats Delict

Van Rotterdam tot Den Bosch, van Amstelveen tot Best: in het eerste weekend van Juni – Maand van het Spannende Boek worden bij de favoriete boekhandel of bibliotheek van vele Nederlandse thrillerauteurs signeersessies, lezingen, meet-and-greets en wandelingen georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd onder de spannende noemer: Plaats Delict.

Onder andere de auteurs Judith Visser, Tomas Ross, Roel Janssen, Esther Verhoef, Loes Hollander, Tupla M, Almar Otten en Simone van der Vlugt gaan, in samenwerking met het GNM, op tournee door Nederland om zich volop in te zetten voor het Nederlandstalige spannende boek. De volledige tournee van Plaats Delict staat vanaf vandaag op www.maandvanhetspannendeboek.nl.

Lees ook:Plaats Delict in de buurt
Lees ook:Plaats op Schaduwprijs shortlist: Lucius, Rijnvis en Römer
Lees ook:Loes den Hollander auteur geschenk Juni – Maand van het Spannende Boek 2013
Lees ook:Grote buitenlandse auteurs op Avond van Spannende Boek
Lees ook:Ontmoet Tess Gerritsen dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.