De Zomer van het Luisterboek op Radio 2

Als je een vaste luisteraar van Radio 2 bent, dan weet je natuurlijk al dat er elke dag één luisterboek centraal staat. Tot en met vrijdag 30 augustus kun je in Tijd voor Twee genieten van fragmenten.

Tijd voor Twee is een lunchprogramma van de KRO met muziek, nieuws en vaste onderdelen als De Tweespraak. Het programma, dat wordt uitgezonden op doordeweekse dagen tussen 12u en 14u op Radio 2, wordt gepresenteerd door Frits Spits en Bert Haandrikman.

Het dagelijkse item, omstreeks 12.45u, zal zo’n drie minuten duren en is opgebouwd uit luisterfragmenten en informatie over Het Luisterboek van de Dag. Het Luisterboek van de Dag zal elke dag worden weggegeven op de website van Tijd voor Twee.

Kijk op http://tijdvoortwee.kro.nl/ voor meer informatie.

Lees ook:Longlist Esta Luisterboek Award bekend (volledig overzicht)
Lees ook:Week van het Luisterboek krijgt publieksprijs
Lees ook:Naima El Bezaz vaste tweetgast BNN Today
Lees ook:Shortlist Luisterboek Award bekendgemaakt; stemmen!
Lees ook:Week van het Luisterboek van start; duurt t/m 28 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.