Signeersessie Susan Smit 27 april Bijenkorf Amsterdam

Happinez en de Bijenkorf Amsterdam presenteren op zaterdag 27 april om 15.00 uur een signeersessie met schrijfster Susan Smit op de vierde verdieping van de Bijenkorf Amsterdam. De schrijfster werkte mee aan het nieuwste Happinez boek: Moederliefde, een bloemlezing.

Happinez bundelde in dit rijk geïllustreerde boek de mooiste citaten, gedichten en verhalen over moederliefde. Speciaal voor Moederdag zal Susan Smit dit unieke cadeau voor alle lieve moeders, van jong tot oud, signeren.

Sinds 2 april is op de vierde verdieping van de Bijenkorf Amsterdam een exclusieve Happinez shop te vinden. Op een prachtige lichtgevende display vindt u de mooie en duurzaam gemaakte producten uit de Happinez webshop. U kunt hier terecht voor notebooks, kookboeken, ijslichtjes, agenda’s en sieraden, maar er is ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde Happinez wenskaart te maken. Met één druk op de knop maakt u een kaart met een persoonlijke wens voor bijvoorbeeld uw moeder.

Lees ook:Susan Smit over spiritualiteit
Lees ook:Dokter Frank chat met Susan Smit
Lees ook:Susan Smit geeft Vloed weg!
Lees ook:Susan Smit Zwanger met lichaam en ziel
Lees ook:Saskia Noort over signeren; interview Feest der Letteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.