Prentenboek Kinderboekenweek 2013: Loes Riphagen

Het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek komt in 2013 van de hand van Loes Riphagen. Sport en spel staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2013 onder het motto Klaar voor de start!. De 59ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober 2013.

Loes Riphagen (1983) studeerde in 2007 af aan de kunstacademie in Rotterdam. Ze debuteerde in 2008 met het prentenboek ‘Slaapkamernachtdieren‘ (Uitgeverij De Fontein) en werd daarmee genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs. Voor haar boek ‘Huisbeestenboel‘ kreeg zij in 2010 een Vlag & Wimpel van de Penseeljury, ‘Superheldjes‘ werd in 2012 genomineerd voor de European Design Award.

Lees ook:Prentenboek Zzz, gemaakt door Loes Riphagen
Lees ook:Prentenboek app gratis te downloaden
Lees ook:Kinderenboekenwek Prentenboek: Mies van Hout – Speeltuin
Lees ook:Nieuwe website Uitgeverij De Fontein
Lees ook:Gouden Penseel 2010 voor vader en dochter Tolman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.