Festival Mooie Woorden programmeert Mevrouw Tamara 4x

Het meest veelzijdige literatuurfestival, Festival Mooie Woorden, heeft viermaal Mevrouw Tamara geprogrammeerd. Tamara van Esch speelde eerder al met haar alterego Mevrouw Tamara op deBeschaving en was te zien in het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Zondag 28 oktober presenteert Festival Mooie Woorden een programma tijdens Jong, Jonger, Jongst, georganiseerd door Culturele Zondagen op meerdere plekken in Utrecht. Mevrouw Tamara zal driemaal een gratis toegankelijk optreden geven in boekhandel De Slegte, aan de oudegracht in de binnenstad. Het resterende programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tamara is een singer-songwriter die schrijft over gebeurtenissen en mensen die voor haar speciaal, maar voor andere mensen heel gewoon zijn. De jonge Amsterdamse hoopt luisteraars te kunnen verbazen en een nieuwe kijk op de wereld te geven, door hen een klein reisje uit hun drukke en ingewikkelde leven te geven. Experimentele en uitgedachte melodieën, gebaseerd op vreemde situaties en bijzondere mensen.

Mevrouw Tamara zal ook een optreden geven op de achtste editie van het festival in februari. Het grensverkennende culturele festival wordt bestormd door schrijvers en dichters, maar Mooie Woorden maakt hier en daar ook plaats voor muziek. In het verleden beklommen onder andere Kim Janssen, Spinvis en I Am Oak het podium, maar ook Joost Zwagerman en Dennis Gaens. Door de afwisselende stijlen en genres zit er voor iedereen wat bij.

Lees ook:Douwe Bob zoekt favoriete Engelse woorden
Lees ook:Singer-songwriter Douwe Bob ontwerpt en schrijft woordenboek
Lees ook:Eerste namen Crossing Border bekend
Lees ook:Giphart en Kroonenberg doen het met iedereen
Lees ook:Schrijfwedstrijd VPRO Dorst; verhaal in tachtig woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.