Radioboekenbal: schrijvers en luisteraars ontmoeten elkaar

Voor het eerst in de geschiedenis van de Boekenweek is er een Radioboekenbal. KRO’s Tijd voor Twee organiseert het in samenwerking met Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Woensdag 14 maart, live vanuit Studio Desmet Amsterdam, van 12.00 tot 14.00 uur op Radio 2.

Tijd voor Twee luisteraars krijgen de kans van hun leven, een ontmoeting met de schrijver van hun favoriete Nederlandse boek tijdens het Radioboekenbal. Herman Koch? Saskia Noort? Kluun? Tijd voor Twee nodigt ze namens de luisteraars uit.

Vanaf vandaag kunnen de luisteraars hun favoriete Nederlandse boek doorgeven door naar www.kro.nl/tijdvoortwee te gaan en zich aan te melden. Tijd voor Twee nodigt de schrijver uit om op het Radioboekenbal aanwezig te zijn. Als het lukt, ontmoeten luisteraars en schrijvers elkaar op de dansvloer. De voetjes gaan van de vloer op de muziek van Doctor Bernard and his Swing Orchestra. Het aantal plekken is beperkt, dus mis het niet.

Lees ook:De Zomer van het Luisterboek op Radio 2
Lees ook:Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App
Lees ook:P.C. Hooftprijs-winnaar H.C. ten Berge (74) gaat luisterboek crowdfunden
Lees ook:Boekhandel en bibliotheek vormen Plaats Delict
Lees ook:Herman Brusselmans even uit de schijnwerpers (Update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.