Kinderboekenweek @Boekenblog

Vandaag is de Kinderboekenweek met het thema ‘Superhelden’ begonnen. Natuurlijk staan we hier ook bij stil. Zo kun je via deze link alles lezen over de Kinderboekenweek2011; variërend van het Kinderboekenweekgeschenk tot de uitreiking van de Gouden Griffel.

Verder plaatsen we iedere dag leuke filmpjes, kun je diverse acties verwachten en natuurlijk vergeten we ook de dagelijkse nieuwtjes niet. We kunnen helaas niet allee kinderboekenweek-activiteiten beschrijven. Weten wat er allemaal te doen is, ga dan naar de Kinderboekenweek-site.

Lees ook:Kinderenboekenweek in beeld
Lees ook:Klaar voor de start! De 59ste #Kinderboekenweek is begonnen
Lees ook:Kinderboekenweek 2011 in beeld
Lees ook:Kinderboekenweek op een rijtje
Lees ook:Kinderboekenillustraties op straat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.