Win The Power van Rhonda Byrne

Op donderdag 25 november wordt het boek ‘The Power’ van Rhonda Byrne gelanceerd. Ter ere van deze lancering worden op zondagmiddag 28 november in V&D Utrecht honderden Powers uitgedeeld in ruil voor dromen. De mooiste droom wordt werkelijkheid!

De auteur van ‘The Secret’, Rhonda Byrne, is verdergegaan met haar baanbrekende werk. Na de onthulling van De wet van de aantrekkingskracht in ‘The Secret’ beantwoordde zij duizenden brieven van lezers van het boek wereldwijd, waardoor zij tot nieuwe inzichten kwam en het boek ‘The’ Power ontstond. Het is de langverwachte opvolger van het internationale fenomeen ‘The Secret’.

Welke droom wordt werkelijkheid?
Op zondag 28 november tussen 14.00 en 18.00 uur vindt er een ‘Power-event’ plaats in V&D-Utrecht (vierde verdieping), Hoog Catharijne. Dromers worden opgeroepen naar V&D Utrecht te komen om hun droom voor de camera te vertellen. In ruil hiervoor worden Power-massages, Power-drinks en exemplaren van The Power uitgedeeld. De mooiste/leukste/origineelste droom wordt werkelijkheid!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De populairste boeken onder singles
Lees ook:NS Thriller Wissel: ruil je spannende boeken woensdag op Utrecht Centraal
Lees ook:Boekenmarkt Janskerk, Utrecht
Lees ook:Manuscripta wordt reizend festival; primeur Uitfeest Utrecht
Lees ook:Tip van de dag: bezoek City2Cities in Utrecht

Eén reactie op “Win The Power van Rhonda Byrne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.