Literaire Lente 2010 pakt uit

De lente is weer in het land – en niet alleen de krokussen en narcissen steken hun kopjes boven de grond. Er is ook nieuw leven in boekenland: de Literaire Lente laat je genieten van de nieuwe romans van het voorjaar. In april stellen de Literaire Lenteauteurs hun nieuwe boeken in levende lijve voor bij de boekhandel of op andere literatuurminnende locaties in Vlaanderen. Hét moment dus om de nieuwe romans te proeven en de auteurs te leren kennen!

Van 2 tot 30 april 2010 richt de Literaire Lente alle ogen op de hele literaire voorjaarsoogst aan de hand van 24 nieuwe eigentijdse romans. De Literaire Lentelijst biedt een mooie greep uit het nieuwste werk van Vlaamse en buitenlandse auteurs, waarbij debuterende schrijvers een plaats krijgen tussen oude bekenden.
Van Brugge tot Brussel en van Genk tot Gent komen de Literaire Lenteauteurs hun nieuwe boeken voorstellen.

Nooit eerder was het programma zo uitgebreid: er is keuze uit maar liefst 34 programmapunten met 27 auteurs in 16 steden. Geniet van gezellige literaire ontmoetingen, spitse interviews, een Boekenjournaal, Nachtverhalen, een Literaire Lente Soirée, en zo veel meer. Op 2 april start het auteursprogramma met de live uitzending van Mezzo (Radio 1) in de Gentse Boekentoren. De meeste programma’s zijn gratis toegankelijk.

Lees ook:Literaire Lente op tournee van Oostende tot Genk
Lees ook:Literaire Lente en Boekenweek starten gelijktijdig
Lees ook:Boekenbeurs lanceert boordevol programma
Lees ook:Uitgeverij Q breidt uit onder leiding van Wendy Wilbers
Lees ook:Man bijt hond in boekvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.