Gratis reis met Boekenweekgeschenk populair

Voor de negende achtereenvolgende keer mochten treinreizigers vandaag gratis met de trein door Nederland reizen op vertoon van het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ van Joost Zwagerman. Het aantal reizigers dat jaarlijks gebruik maakt van deze bijzondere gelegenheid blijft toenemen. Ruim 210.000 reizigers gingen vandaag met het Boekenweekgeschenk in de trein.

Vooral de treinen naar en vanaf Amsterdam en op langere trajecten zoals naar en vanaf Maastricht en Groningen waren populair. Treinreizigers op het traject Amsterdam – Den Bosch kwamen vandaag oog in oog te staan met een bijzondere conducteur. Niemand minder dan Boekenweekgeschenkauteur Joost Zwagerman verleende samen met een NS conducteur service aan de treinreizigers. Reizigers reageerden enthousiast op deze speciale conducteur.

Het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ van Joost Zwagerman wordt tijdens de Boekenweek gratis aangeboden aan iedereen die tijdens de Boekenweek voor ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt of lid wordt van de bibliotheek. De oplage van het Boekenweekgeschenk is dit jaar 958.000. De 75e Boekenweek duurt nog t/m zaterdag 20 maart en heeft als motto ‘Titaantjes – Opgroeien in de letteren’.

Lees ook:Boekenbal der Titanen opent 75e Boekenweek
Lees ook:Joost Zwagerman vertelt volop over boekenweek
Lees ook:Gratis treinen op zondag 14 maart met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Gratis met de trein op zondag 16 maart #boekenweek
Lees ook:Volgende week gratis met trein met Boekenweekgeschenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.