Dansen op het werk van Remco Campert

Muzikanten hebben ieder op eigen wijze een gedicht van Remco Campert bewerkt tot een liedje. Ze zullen deze popsongs donderdag 26 november ten gehore brengen tijdens Poetracks, een onderdeel van het literaire Wintertuinfestival, dat van 25 tot en met 29 november in Nijmegen wordt georganiseerd.

Zangeres Giovanca, singer-songwriter Leine, gitarist John Cameron, Tom Pintens, Macronizm, Awkward I en Mark Lotterman zijn met het gedicht ‘Jongeling (2)’ aan de slag gegaan. Eerder werd het werk van Hugo Claus, Harry Mulisch, Gerard Reve en Willem Frederik Hermans in een moderne song omgezet.

Lees ook:Nederland Leest De donkere kamer van Damokles
Lees ook:Nederland Leest afgesloten met debat op ‘t Spui
Lees ook:Omstreden boek over koningshuis bron van tv-serie
Lees ook:Claudia de Breij schrijft Lofrede Nederland Leest
Lees ook:Tentoonstelling De donkere kamer van Hermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.