Manuscripta: ben jij er vandaag bij?

Helaas is http://boeken.blog.nl/ niet van de partij op Manuscripta, maar natuurlijk schrijf ik er vandaag en morgen wel het nodige over. Als jij er wel bent en je wil andere lezers op de hoogte houden dan kun je altijd hier een reactie achterlaten. Maar je mag ook foto’s en filmpjes naar me mailen op [email protected], zodat ik deze hier kan plaatsen. Op die manier is iedereen er toch een beetje bij. In ieder geval veel plezier!

Voor de lezers die nog niet weten wat ze vandaag gaan doen, spring in de auto, trein of bus en ga naar Amsterdam. Als boekenliefhebber moet je hier echt zijn van 11.00 tot 18.00 uur op het terrein van de Westergasfabriek. Ga voor meer info over het programma naar www.manuscripta.nl.

Lees ook:Dan Brown: heb jij The Lost Symbol of Het Verloren Symbool al in huis?
Lees ook:Manuscripta: dit vonden zij ervan
Lees ook:Boekenweekpoll: uitslag
Lees ook:Tip van de dag: bezoek City2Cities in Utrecht
Lees ook:Schrijvers Akyol, Benali en Verdonschot bij IQ Test BNN

Eén reactie op “Manuscripta: ben jij er vandaag bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.