Boeken rond het Paleis – 30 augustus in Tilburg

De Tilburgse binnenstad staat op zondag 30 augustus in het teken van de twaalfde editie van ‘Boeken rond het Paleis’. Met meer dan driehonderd kramen op het Willemsplein, Stadhuisplein en Koningsplein is dit de grootste boekenmarkt van Zuid-Nederland. Van 10.00 is 17.00 uur is iedereen welkom op dit gratis evenement.

Joke van Leeuwen geeft een lezing van 11.30 tot 12.30 uur in het Paleis-Raadhuis. En natuurlijk is ook stadsdichter Cees van Raak van de partij. Hij volgt tijdens dit evenement Frank van Pamelen op. Zijn installatie vindt plaats van 13.30 tot 14.30 uur in het Paleis-Raadhuis. Verder zal hij in Bibliotheek Tilburg Centrum van 15.30 tot 16.00 uur een aantal van zijn gedichten voordragen.

In het kader van dit evenement kunnen bibliotheekleden in de Bibliotheek Tilburg Centrum tweedehandsboeken uit de collectie kopen in het Bibliotheektheater. Met de Biebpaskorting geldt: drie halen, twee betalen.

Lees ook:Amsterdam Wereldboekenstad
Lees ook:Boekenmarkt Boeken rond het Paleis zondag in Tilburg
Lees ook:Boekenweek slotweekend Tilburgs Boekenbal en gratis reizen
Lees ook:Jasper Mikkers nieuwe stadsdichter van Tilburg
Lees ook:Lezersboekenbal in Tilburg #boekenweek2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.